web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

To nejlepší pro vaše auto

Máte na začátku nového roku chuť vše vylepšovat? Většina z nás tváří v tvář novému roku ráda pracuje na sobě i svém okolí. Často se tak pouštíme do vylepšování našeho domova i okolí. V tomto zápalu byste rozhodně neměli zapomenout na vaše auto. I pro něj chtějte to nejlepší a vylepšete ho k obrazu svému. Začít můžete tím, že jej pošlete na servisní prohlídku. Dobře udržované auto je totiž bezpečné auto. To ostatně určitě víte i sami. Vylepšit své auto můžete také jinak. Je váš interiér vozu zanedbaný a dlouho jste mu nevěnovali potřebnou pozornost? Je nejvyšší čas to změnit!

Co vás jako první zaujme při pohledu na interiér osobního vozu? Jsou to jistě autopotahy. Jak dlouho jste neprali nebo neměnili své autopotahy? Autopotahy nemají rozhodně neomezenou životnost a po určité době přijde čas, kdy je budete muset vyměnit. Zteřelé a zanedbané autopotahy nejsou rozhodně vaší dobrou vizitkou. Pořiďte si raději nové a krásné autopotahy, na které budete moci být pyšní. Jejich barvu můžete sladit například s barvou karosérie. Bude to pak působit velmi hezky a zároveň promyšleně. Vybrat si můžete mezi univerzálními autopotahy a autopotahy ušitými na míru.

Dalším krokem jsou autokoberce. Jestliže patříte mezi ty, kteří je vůbec nevlastní věřte, že děláte velkou chybu. Mnohem rychleji se vám totiž opotřebuje podlaha automobilu a navíc myslete na to, kolik nečistot do auta přinesete na podrážkách svých bot. V každém ročním období existuje mnoho rizik – sníh, kamení, bahno, listí atd. To přece mít v autě nechcete. Když budete mít dobré autokoberce, můžete všechno smetí jednoduše vysypat. Nabídku kvalitních autokoberců nabízí například společnost Vopi.cz. Najdete je v online katalogu na internetové adrese www.vopi.cz/autokoberce/. S novými autokoberci a autopotahy bude vaše auto dokonalé a vy se v něm budete cítit po celý rok prostě skvěle.

Nejnovější komentáře

Zajímavý, za mě do lesa a přírody elektromotorky určitě dávají smysl 👍
V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...