web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

Novinky a další články

Zeď depa starého Masarykova okuhu v Brně Bosonohách pokryly v červnu 2020 krásné graffiti ukazující historii okruhu. Podařilo se tak zkrášlit dlouho chátrající, 100 metrů dlouhou zeď depa starého okruhu. Letos je to již přesně 90 let od začátku závodění na okruhu v Brně.

Už 4. listopadu si v Praze dají sraz největší osobnosti české i světové FMX scény, aby společně zazářily na nejstarší evropské freestyle motokrosové show, FMX Gladiator Games. Je jasné, že o napínavé momenty, extrémní výkony ani adrenalin nebude nouze a diváci navíc budou mít jedinečnou šanci setkat se s legendami světa FMX tváří v tvář, potřást si s obdivovanými jezdci rukou, odnést si jejich autogram nebo si pořídit společnou fotku. Před tím, než se O2 arena otřese v základech, rozezní se hudba a vzduchem začnou létat jezdci na motocyklech, sněžných skútrech a dalších strojích, připravili pořadatelé pro návštěvníky speciální Pit party, neboli setkání v zákulisí. Od 14:30 tak budou mít návštěvníci jedinečnou šanci nejen se potkat s hvězdami FMX, ale také proniknout do backstage show, prozkoumat scénu a z bezprostřední blízkosti si prohlédnout a projít nájezdové rampy i stroje jednotlivých jezdců. 

V roce 1984 začal v krajském přeboru silničních motocyklů třídy 250 ccm závodit můj spolužák Milan Vláčil. V průběhu několika let se mu podařilo postoupit až do federálního mistrovství republiky. Autentické zážitky z těchto závodů jsme průběžně zapisovali do tzv. modrého sešitu, který se s odstupem času stal zajímavým svědectvím zachycujícím atmosféru a ducha tehdejší doby.

Skvělá zpráva z českých luhů a hájů! - pro mnohé z vás možná neznámá jihočeská společnost VM MOTOR, která se již dlouhou dobu zabývá vývojem a výrobou motokárových motorů, uvedla začátkem prosince oficiálně na trh svůj nový motocykl VM 610 F ve verzi MX a vypadá to, že se máme na co těšit!

Nejnovější komentáře

Jaroslav Knop napsal komentář k Olomouc
Dobrý den , prosím , zda někomu neříká něco jméno Ferdinand Vodička z Přerova a Alois Nečas z Olomou...
kawas napsal komentář k Morašice
Víme, ale přesto děkujeme.. 👍
Havran napsal komentář k Morašice
Náhodou jsem narazil, nevím, jestli víte...Text k odkazu...
Zdravím. Ano, Karel Pomikálek z Liberce na Jawě 250 - nahlížím do programu závodu v roce 1956. Pokud...