web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

Nevšední moto zážitky

Podzimu vládnou mlhy, deštivé a větrné počasí a také padající listí ze stromů. Počasí, které řidiči nemají příliš v lásce, podzimní dobou začíná a končí teprve až příchodem jara. Mokrá vozovka je nepříjemná nejen pro začínající řidiče, ale také pro řidiče z povolání a všechny ty, kdo musí dennodenně usednout za volant. Autoškola nás mnohdy nenaučí všechny triky, jak za každých povětrnostních podmínek dobře zvládnout vůz. Existují však některé kurzy, ve kterých mohou odborníci všem řidičům poradit, jak bezpečně jezdit v jakémkoliv počasí.

Kurzy pro všechny řidiče

Pro širokou veřejnost je určena například škola smyku. Díky praktickému nácviku zvládání nejčastějších krizových situací, ve kterých se vozidlo dostane do nepříjemného smyku, budou všichni absolventi tohoto kurzu na silnicích klidnější. Štěstí totiž přeje připraveným. Škola smyku je oblíbeným kurzem a je vhodná také jako dárek pro vaše blízké. Bezpečnost by měla být, zejména na silnicích, na prvním místě před všemi ostatními zájmy všech řidičů. Aby byla jízda bezpečná, nestačí pouze drahé auto, jsou také nutné osobní zkušenosti řidičů.

Zážitkové jízdy

Někteří řidiči zajisté ocení také nevšední motoristické zážitky. Také proto se na stránkách některých zážitkových portálů čím dál častěji objevuje například jízda ve Ferrari, anebo také jinými typy netradičních vozů. Poukázka na takovou jízdu se může objevit například pod vánočním stromečkem a zajisté rozzáří oči každému milovníkovi rychlé jízdy. Zážitkové dárky k vánocům lze pořídit například na stránkách společnosti Allegria - www.firmanazazitky.cz/darky-k-vanocum/. Ať už vás láká jízda v Hummeru nebo se chcete projet opravdovým mustangem, Allegria váš sen může splnit během několika okamžiků.

Nejnovější komentáře

Zajímavý, za mě do lesa a přírody elektromotorky určitě dávají smysl 👍
V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...