web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

ePojištění.cz – web, na němž najdete nejvýhodnější povinné ručení

I když na podzim a pak hlavně v zimě zaparkují motorkáři své stroje do garáží, povinné ručení musí mít zaplaceno. Je nezbytné u každé koupi nejen motocyklů, ale i motorových vozidel a jeho uzavření je dáno zákonem. Není divu, představuje finanční ochranu majetku i zdraví účastníků silničního provozu. Právě z něj dochází k hrazení škod způsobených při provozu vašeho motocyklu či vozu jiné posádce a i vozidle.

Jestliže uvažujete o změně pojišťovny, nebo pořizujete novou motorku či vůz, jistě vám přijdou vhod internetové stránky ePojištění.cz. Díky nim si můžete porovnat nabídky jednotlivých pojišťoven, sjednat si nejvýhodnější produkt přímo vám na míru a to vše s nejlepšími podmínkami a nejnižší cenou. Stačí si jen vybrat.

Péče o váš motocykl

Povinné ručení motocyklu je ze zákona povinné a do kategorie motocyklů se vztahují nejen klasické motorky, ale i motorová kola, motorové koloběžky, skútry, čtyřkolky, tříkolky… 

Na stránkách ePojištění.cz najdete nabídky povinného ručení od známých a kvalitních českých pojišťoven, např. Kooperativa, Slavia pojišťovna, Česká pojišťovna, AXA, Wüstenrot a dalších.
Povinné ručení se můžete uzavřít online a zelenou kartu i smlouvu vám ihned odešle pojišťovna na e-mail, následně také originál poštou.

Cena povinného ručení začíná již na příjemných 250 Kč. Jestliže vás zajímají bližší informace, nebo si nebudete vědět rady při vyplňování krátkého formuláře, pomůže vám zákaznická infolinka 840 888 444 nebo se informujte e-mailem na adrese .

Stačí vyplnit pár základních údajů

Nemusíte se bát, povinné ručení kalkulačka je jednoduchá a přehledná. Vyplníte jen základní údaje o vozidle, vlastníkovi, bonusech za jízdu bez nehod a kliknete na oranžový buton Vypočítat. Za dvě minuty, které vám vyplnění zabere, budete vědět, kolik můžete na povinném ručení ušetřit.
Neváhejte a vyhledejte si nejlevnější povinné ručení ještě dnes. Úporu pocítíte a peníze, které vám zůstanou v peněžence, můžete využít dle svých představ.

Nejnovější komentáře

V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...
Dobrá zpráva, Jackovi fandím už moc dlouho a myslím, že si to zaslouží Snad nebude zbrklej a nebud...