web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

Anthony West pojede Velkou cenu České republiky s týmem Motáže Brož!

Montáže Brož Racing Team se zúčastní i letošní rok Grand Prix České republiky v Brně! Po roční přestávce se tým v Brně představí potřetí, opět s motocyklem Suter MMX2, který bude pilotovat Anthony West.

Týmu se podařilo domluvit spolupráci s australským jezdcem Anthony Westem a získat divokou kartu pro závod Grand Prix České republiky v Brně.

Anthony West je velice zkušený závodník, který startoval ve všech vrcholných šampionátech a tým je potěšen, že Anthony přijal naši nabídku. 

 

 

MB GP02MB GP03

Anthony přiletěl do České republiky v úterý za závodů v Asii. Ve středu si vyzkoušel Suter, na kterém absolvuje brněnský závod. Vzhledem k špatnému počasí, celý den pršelo, jsme mnoho nenajezdili. Zaměřili jsme se hlavně na nastavení motocyklu dle postavy a požadavků Anthonyho.

Jiří Brož, majitel týmu: “Jsem rád, že jsme se domluvili na spolupráci s Anthonym. Spojení českého týmu a australského jezdce zrcadlí i složení našich hlavních partnerů – česká společnost Montáže Brož s.r.o. a australská společnost BSS. Doufám, že se nám podaří zajet pěkný výsledek i když musíme mít na zřeteli, že náš tým není permanentním týmem, který by měl stejnou podporu a možnosti jako permanentní týmy GP“ . 

Anthony West: „Montáže Brož Moto2 Team je připravený pro naší divokou kartu. Doufám, že budeme rychlý.“

Děkujeme všem našim partnerům a fanouškům za podporu, díky čemuž jsme mohli zrealizovat tento projekt a držte nám palce!!!

Nejnovější komentáře

V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...
Dobrá zpráva, Jackovi fandím už moc dlouho a myslím, že si to zaslouží Snad nebude zbrklej a nebud...