web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

Jakub Smrž se po roce vrací k Ducati!

Millsport Racing Ducati s radostí oznamuje, že Jakub Smrž pojede s jejich 1199 Panigale v British Superbike 2014. Bude to první sezóna, v níž bude tým závodit ve vrcholové třídě poté, co v úspěšné sezóně 2013 zvítězil v British Superbike v kategorii Superstock v Knockhillu & Oulton Parku. Millsport Racing Ducati je součástí zastoupení motocyklů Ducati Millsport v Severním Irsku a účastní se závodů od roku 2006.

Manažer týmu Patrick Murray řekl: „Pro nás je skvělá zpráva, že můžeme přijmout jezdce Jakubových kvalit do našeho týmu. Má mnoho zkušeností se stroji Ducati díky tomu, že 6 let jezdil na Mistrovství světa Superbike a letos poznal všechny tratě. Teď se vrací zpět na dvouválec, který dobře zná, což nám dává velkou důvěru v dosažení našeho cíle sezóny British Superbike 2014. V současné době pracujeme na zbývající části plánů pro rok 2014. Účast v tomto Mistrovství byla v našem dlouhodobém plánu od roku 2006, kdy jsme začali závodit. Proto je teď každý člen týmu velmi nadšený a nemůže se dočkat, až to začne."

Jakub Smrž:

„Jsem rád, že pojedu za Millsport Racing v roce 2014 a že se znovu vracím k Ducati. V průběhu mé první sezóny v Britské Superbike pro mne bylo obtížné poznat všechny nové tratě. Jsem si jistý, že příští rok budu o hodně lepší. S Panigale jsem nezávodil, ale mám hodně odjeto na dvouválci, takže jsem rád, že mohu být znovu součástí této italské rodiny. Všichni víme, že BSB je obtížný šampionát s mnoha rychlými jezdci a obtížnými tratěmi, ale budeme intenzivně pracovat na tom, abychom se dostali do čela, a doufám, že se nám podaří dostat naši Panigale na vrchol.

Nejnovější komentáře

Zajímavý, za mě do lesa a přírody elektromotorky určitě dávají smysl 👍
V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...